Het Atelierplein!

Cursus 'Mooie dingen maken'


DONDERDAGAVOND Cursus 'Mooie dingen maken'! Inschrijving open
Vanaf 21 september 2023 bieden Maarten Keijzer (beeldend kunstenaar), Willem Blok (schilder, grafisch vormgever), Everdien Post (porseleinspecialiste) en Simone Guezen (glaskunstenares) opnieuw de donderdagavondcursus 'Mooie dingen maken' aan.
Deze cursus bestaat uit negen uiteenlopende workshops en wordt afgesloten met een expositie in Co.

In de cursus laten kunstenaars zien hoe zij werken en gaat u aan de slag met verschillende materialen. Ons uitgangspunt is: "Iedereen kan, met wat hulp, iets moois maken."

De cursus start op donderdagavond 21 september en duurt tot en met 30 november 2023. Het is op de donderdagavond van 19.00 - 21.30 uur aan de Esdoornstraat 3 in Zwolle. Er zijn twaaf plekken beschikbaar. De kosten zijn tien lessen voor 250 euro (inclusief alle materialen en koffie en thee). Bekijk hier het hele
cursusprogramma (pdf), inclusief data.

Wil je meedoen? Stuur een e-mail naar
hetatelierplein@gmail.com voor meer informatie of meld je aan via het Inschrijfformulier (pdf)

Of bel of WhatsApp naar: 06 49147202 (Simone Guezen)VRIJDAGOCHTEND Cursus 'Mooie dingen maken'! Inschrijving open
Vanaf 22 september 2023 bieden Maarten Keijzer (beeldend kunstenaar), Willem Blok (schilder, grafisch vormgever), Everdien Post (porseleinspecialiste) en Simone Guezen (glaskunstenares) opnieuw de vrijdagochtendcursus 'Mooie dingen maken' aan. Deze cursus bestaat uit negen uiteenlopende workshops en wordt afgesloten met een expositie in Co.
In de cursus laten kunstenaars zien hoe zij werken en gaat u aan de slag met verschillende materialen. Ons uitgangspunt is: "Iedereen kan, met wat hulp, iets moois maken."

De cursus start op 22 september 2023 en duurt tot en met 1 december 2023. Het is op de vrijdagochtend van 9.30 - 12.00 uur aan de Esdoornstraat 3 in Zwolle. Er zijn twaalf plekken beschikbaar. De kosten zijn tien lessen voor 250 euro (inclusief alle materialen en koffie en thee). Bekijk hier het hele
cursusprogramma (pdf), inclusief data.

Wil je meedoen? Stuur een e-mail naar
hetatelierplein@gmail.com voor meer informatie of meld je aan via het Inschrijfformulier (pdf)

Of bel of WhatsApp naar: 06 49147202 (Simone Guezen)
DONDERDAGAVOND Cursus 'Mooie dingen maken'! VOL inschrijving gesloten
Vanaf februari 2023 bieden Maarten Keijzer (beeldend kunstenaar), Willem Blok (schilder, grafisch vormgever), Everdien Post (keramiste) en Simone Guezen (glaskunstenares) de avondcursus 'Mooie dingen maken' aan. Deze cursus bestaat uit negen uiteenlopende workshops en wordt afgesloten met een expositie in Co.

VRIJDAGOCHTEND Cursus 'Mooie dingen maken'! VOL, inschrijving gesloten

Vanaf januari 2023 bieden Maarten Keijzer (beeldend kunstenaar), Willem Blok (schilder, grafisch vormgever), Everdien Post (keramiste) en Simone Guezen (glaskunstenares) de cursus 'Mooie dingen maken' aan. Deze cursus bestaat uit negen uiteenlopende workshops en wordt afgesloten met een expositie in Co.

Atelieradres

Het Atelier
Creatief verzamelgebouw CoZwolle
Esdoornstraat 3
8021 WB Zwolle
E-mail:
hetatelierplein@gmail.comLet op: lees voor het aanmelden de voorwaarden. Bij deelname gaat u hiermee akkoord.


Algemene voorwaarden

Deelname:
• Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging met een betalingsverzoek.
• De deelname aan de workshopserie is pas definitief nadat de betaling is ontvangen.
• De betaling kan overgemaakt worden op IBAN: NL29ASNB0708788564 op naam van Post Vinke E. (Everdien Post) onder vermelding van ‘Cursus Mooie dingen maken’. U ontvangt een bevestiging als de betaling is ontvangen.
• De cursus vindt doorgang vanaf zes aanmeldingen. Bij minder aanmeldingen wordt in overleg gekeken naar een alternatief. Mocht er geen passend alternatief zijn, is restitutie mogelijk.
• Bij meer dan twaalf aanmeldingen wordt er gewerkt met een wachtlijst op basis van het betaalmoment. In overleg kan een extra cursus worden aangeboden.

Aansprakelijkheid:
• Het Atelier stelt zich niet aansprakelijk voor blessures, schade, diefstal of verlies van goederen.
• Deelname aan de workshops en betreden van ‘Het Atelier’ is op eigen risico.

Annulering:
• Bij annulering tot 30 dagen voor de workshop geldt teruggave van het gehele cursusbedrag.
• Bij annulering tot 14 dagen voor de workshop geldt teruggave van 50 procent van het totale cursusbedrag.
• Bij annulering vanaf 14 dagen voor de workshop en bij no-show geldt geen teruggave van het cursusbedrag. Mocht een deelnemer een les missen door eigen afzegging bestaat bij de laatste les (Open Atelier) gelegenheid om werkstukken af te maken.
• Mocht door overmacht een workshop geen doorgang kunnen vinden, zoekt de organisatie van Het Atelier een vervangende workshop. Zo spoedig mogelijk zal een inhaalmogelijkheid worden gezocht voor de oorspronkelijke workshop.


HOME